Viatjar en familia al Delta de l’Ebre

[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vacances en família al Delta de l’Ebre.

Vacances a Sant Carles de la Ràpita

Ja ha arribat el moment de planificar les properes vacances en família. Les possibilitats d’elecció són gairebé infinites. Són molts els factors que cal tenir en compte per no fallar en aquesta delicada elecció.

El model de vacances que podem oferir-los és diferent i singular. Una deliciosa barreja entre descans, activitats esportives i culturals, i exploració de l’entorn que ens envolta.

És cert.  Ens encanta el parc temàtic de Port Aventura (a només 75 km.). Però volem oferir als nostres fills alguna cosa diferent. Volem que estimin la natura i que se n’adonin del fràgil que és. I de tot el que ells poden fer en el seu dia a dia per preservar-la de mals majors.

La combinació d’activitats esportives com ara excursions en piragua, senderisme, i cicloturisme al Delta, per exemple, ens farà gaudir en família d’activitats que podem realitzar en comú. Fet gens habitual durant la resta de l’any.

Explorar la Badia dels Alfacs des d’un vaixell, té un encant especial, que ens permetrà, a la vegada, aprendre força amb les sàvies explicacions del nostre guia. Les visites que podem recomanar-los són moltes, en funció de l’edat dels seus fills. Estem convençuts que en gaudiran, i molt, de cadascuna d’elles.

Deixeu-vos aconsellar pels nostres especialistes a la seva arribada als nostres apartaments. Els ajudarem a convertir aquesta trobada familiar en una experiència única per a Vostè, i per a la seva família.

Decidiu-vos i comprovi, mentrestant, els nostres preus i disponibilitat en els nostres apartaments Golden Beach.

Mai se’n penedirà …

[/spb_text_block] [spb_video link=”https://youtu.be/mey1E_hLvhA” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video link=”https://youtu.be/i8DQyEMUwPg” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]