Bird Watching al Delta de l’Ebre

[spb_video title=”Ornitología al delta. Birdwatching.” link=”https://youtu.be/L6hL0jJW6WE” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

Bird Watching al Delta de l’Ebre.

El Delta de l’Ebre és l’escenari ideal per als amants de l’ornitología. El delta té especial rellevància per les gairebé 100 espècies de fauna vertebrada, aus majoritàriament que hi trobem.

És en aquesta àrea de més de 300 km2, on s’han albirat més de 325 espècies de les 600 espècies d’aus existents i censades a Europa. Aquesta dada ens dóna una idea de la importància d’aquest territori en el fascinant món de l’ornitología.

Durant l’època hivernal, més de 300.000 aus utilitzen el Delta com a paratge per hivernar-hi. Durant les èpoques més caloroses, més de 30.000 parelles, de diferents espècies, es reprodueixen en les diferents colònies distribuïdes pel Parc Natural del delta de l’ebre.

El Parc disposa de múltiples zones des d’on podrem gaudir de vistes privilegiades de les diferents espècies.

No deixis que t’ho expliquin. El Delta és l’escenari ideal, en qualsevol època de l’any per practicar Bird-watching.

T’oferim allotjament al delta de l’ebre. Apartaments de lloguer a Sant Carles de la Ràpita. Un enclavament en el qual et sentiràs com a casa, i podràs gaudir de comoditats.

Comprova les nostres ofertes i disponibilitats mitjançant aquest enllaç.

Us hi esperem aviat¡

[/spb_text_block]