El Parc Natural del Delta de l’Ebre

[spb_video link=»https://youtu.be/H8Q003oExAg» full_width=»yes» width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_video link=»https://youtu.be/MKPR6Ir_Yr8″ full_width=»yes» width=»1/2″ el_position=»last»] [spb_text_block title=»Natura al teu abast» pb_margin_bottom=»no» pb_border_bottom=»no» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Parc Natural del Delta de l’Ebre

Un entorn únic…

Constitueix un dels hàbitats aquàtics més important de la Mediterrània occidental. És la zona humida més important de Catalunya i la destinació escollida per 95 espècies nidificants, i un espai per hivernar, refer-se i alimentar-se per 330 espècies d´aus migratòries de les 600 que hi ha a tot Europa.

Al llarg dels 320 km2 de superfície que conforma el Delta de l’Ebre, platges quilomètriques de sorra gairebé salvatges conviuen amb llacunes, arrossars, hortes i fruiters creant un paisatge de contrastos que sorprèn a cada pas.

El cultiu de l´arròs s’estén per la major part de la superfície del Delta de l´Ebre, ocupant més del 85% de l´àrea total conreada. La pesca, marisqueig i l´aqüicultura són també activitats fonamentals perquè l´aportació de nutrients del riu Ebre afavoreix els ports pesquers de la mar de l´Ebre. La pesca a les llacunes ( Encanyissada i Tancada ) és una activitat ancestral que utilitza arts i eines tradicionals.

El Delta provoca emocions, estimula sensacions i mobilitza sentiments. El delta és un espai per conèixer al llarg de totes les estacions. Cada dia és diferent i els canvis de paisatges, colors, de vegetació i fauna, són constants.

Recordeu que el Delta de l´ Ebre és un espai fràgil i cal col · laborar en la seva conservació perquè les pròximes generacions també puguin gaudir d´aquest espai màgic.

Per mantenir aquest fràgil ecosistema per a futures generacions, és recomanable seguir unes normes i consells:  Col · laboreu en la seva conservació seguint els consells i indicacions que trobarà a tot arreu. – No es pot fer res que afecti la flora, la fauna o el medi. Respecteu els senyals, els itineraris i les zones d´accés prohibit. Observeu o fotografieu sempre des dels llocs indicats. – No es permet la col · lecta d´espècies animals o vegetals, ni vives ni mortes. L´acampada només és permesa en els càmpings establerts o en els terrenys d´acampada previstos pel Parc. – Durant la primavera, estiu i tardor convé dur un repel · lent de mosquits. – A les zones d´especial protecció o interès és prohibit dur gossos sense lligar. – No tireu papers , ni plàstics , ni llaunes a terra.

El nostre entorn ens té enamorats, i ens encantarà compartir-lo amb Vostès.

Us oferim una selecció dels nostres allotjaments vacacionals ubicats en els municipis englobats dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Comprovi el preus i disponibilitat aqui.

Us animeu a visitar-nos?

[/spb_text_block]