Escapada de cap de setmana al Delta

[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Escapada al Delta de l’Ebre

Que avui en dia vivim en una societat estressant, no és cap novetat. El frenetisme en que ens trobem immersos diàriament ens càrrega i sobrecàrrega poc a poc. Necessitem trobar una vàlvula d’escapament que ens permeti alliberar-nos de la pressió. Alguna activitat que puguem gaudir en família, i oblidar-nos d’aquests “petits problemes” que ens angoixen.

La família i els nostres éssers estimats són el motor de la nostra vida i ens cal d’aquests moments cada vegada amb més freqüència.

El diccionari defineix el terme “escapada” com l’abandonament temporal de les ocupacions habituals, amb l’objecte de divertir-se i / o badar.

Justament aquesta és la nostra proposta: Oferir-li una escapada de cap de setmana al Delta de l’Ebre. Un lloc en el qual la natura es fon i confon amb l’activitat humana. Un espai allunyat de les destinacions bullicioses, i en el qual pugui realitzar múltiples activitats en família, o en parella, per “carregar les piles” de nou.

Si desconeix que se sent en una platja quilomètrica, en ple parc natural del Delta, en la qual veure passar flamencs rosa per sobre seu mentre observa a la llunyania com els més intrèpids practiquen kitesurf, no sap el que es perd.

I quan convida a la seva parella o família a una degustació de musclos en una musclera en plena badia, a la qual s’accedeix mitjançant caiac, embarcació a motor, o embarcació a vela, no coneix tots els petits plaers que la vida pot oferir-li.

Llogar unes bicicletes i recórrer una ruta exclusiva (i segura) amb els nens mentre gaudim de l’observació d’aus en una de les nombroses llacunes del Delta, és una experiència inarrable. Veure aquests ullets que estimem al·lucinant amb la contemplació de la naturalesa, és una de les experiències que tots hauríem de viure.

Els inconvenients, sempre són els mateixos: poc temps disponible, i pressupost no molt abundant…

Els oferim una escapada en una destinació turística d’especial rellevància, a només un parell d’hores de cotxe de casa, i en la qual els preus són, en general, molt ajustats. No l’enganyem. Pretenem que aquestes experiències es repeteixin diverses vegades durant l’any, i sorprendre’ls sempre amb alguna nova activitat, i enverinar-los de per vida.

Per això els convidem a explorar a la nostra web les diferents activitats que podem oferir-los perquè puguin escollir al seu gust.

Els oferim els nostres allotjaments al Delta, a Sant Carles de la Ràpita, perquè se sentin com a casa. Comprovin disponibilitat aquí.

Ens encantarà ajudar-los a gaudir de la seva estada amb nosaltres.

 

 

[/spb_text_block] [spb_video title=”Conegui el Delta de l’Ebre.” link=”https://youtu.be/QpI-zbyb98Q” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Disfruti d’un territori singular” link=”https://youtu.be/9lDyqGlEg7o” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_video title=”Apartaments de lloguer vacacional” link=”https://youtu.be/O-Lh0iaNTbg” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Instal·lacions per a gaudir-ne” link=”https://youtu.be/5CtukA3Zyq8″ full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”]