Inici

[spb_video title=”Instalacions de Golden Beach a Sant Carles de la Rápita” link=”https://youtu.be/IkeiUp3BGeI” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Apartaments de lloguer a Sant Carles de la Ràpita” link=”https://www.youtube.com/watch?v=H8Q003oExAg” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

 Golden Beach Apartaments de lloguer a Sant Carles.

Sant Carles de la Ràpita, és una bonica població turística i pesquera, a la vora de la Mediterrània. Amb una població d’aprox. 15.000 habitants, és famosa per les nombroses captures de marisc en general, i de llagostins en particular. Els nombrosos restaurants de la població ofereixen als nostres visitants amb deliciosos plats, entre les quals destaca la presència d’elements purament mediterranis, com l’arròs, l’oli, o el vi. Tots ells produïts a la regió considerada una de les majors reserves agroalimentàries del sud d’Europa.

L’amable caràcter dels seus habitants, els permetrà gaudir de les seves festes locals, i fer-los sentir com un habitant més de la població. El seu tranquil passeig marítim, peatonal gairebé tot el recorregut, discorre al costat del mar, i ens ofereix una innombrable successió de cales i platges de fina sorra, en les quals gaudir del nostre temps lliure.

Els aficionats als esports nàutics, tenen a Sant Carles de la Ràpita un escenari únic on gaudir de les seves aficions: La navegació al mar, ja sigui a vela o motor, o qualsevol dels nous esports d’acció com el kitesurf, wake, etc., ofereixen espectaculars imatges dels seus intrèpids practicants.

Envoltada per la Badia dels Alfacs, la mar arriba als banyistes de les seves nombroses cales de sorra fina, amb un onatge suau. Molt adequat per a aquells que ens visiten amb nens. Al davant s’albira, majestuós, el braç de mar que conforma la Badia, i en el qual està situada la Platja del Trabucador. La proximitat al Parc Natural del Delta de l’Ebre, permetrà acostar-se, en uns minuts, a un entorn únic i espectacular, on la natura sorprèn amb una contínua successió d’imatges espectaculars.

Els aficionats al turisme cultural, disposen de nombroses opcions per visitar a la zona, i que, segur, els deixarà perplexos, com ara visitar les oliveres mil·lenàries, el centre d’interpretació del Renaixement, o el Museu del Mar.

Allotjaments al Delta de l’Ebre

Els convidem a visitar la nostra web i conèixer els equipaments, instal·lacions, i, si el que veuen els agrada, també els  preus i disponibilitat dels nostres apartaments de lloguer. I, si ho desitgen, podran efectuar una reserva en línia, a través del nostre motor de reserves.

Estem convençuts que la varietat d’atractius que els oferim és molt interessant i variat. Ens encantarà poder ajudar-los a dissenyar les seves vacances entre nosaltres, i convertir la seva estada entre nosaltres en un record que perduri en la seva memòria.

Ens veiem aviat!

[/spb_text_block] [posts_carousel title=”Activitats a fer al Delta de l’Ebre” item_count=”100″ category=”activitats” offset=”0″ posts_order=”DESC” show_title=”yes” show_excerpt=”no” show_details=”yes” excerpt_length=”10″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_video title=”On la terra abraça el mar…” link=”https://youtu.be/mey1E_hLvhA” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Terres de l’Ebre” link=”https://youtu.be/9lDyqGlEg7o” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”] [posts_carousel title=”Què els oferim?” item_count=”50″ category=”que-ofrecemos-ca” offset=”0″ posts_order=”ASC” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_video title=”Visiti el Delta de l’Ebre!” link=”https://www.youtube.com/watch?v=QpI-zbyb98Q&t=93s” full_width=”yes” width=”2/3″ el_position=”first”] [codesnippet title=”Opinió dels nostres clients” pb_margin_bottom=”yes” width=”1/3″ el_position=”last”]

http://www.avaibook.com/widgets_propietarios/opiniones.php?cod_propietario=11934&cod_alojamiento=21312&subtipo=2&color_texto=000000&lang=ca

[/codesnippet]