Qui Som

[spb_text_block title=”La nostra empresa” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”first”]

Apartaments a Sant Carles de la Ràpita.

La nostra empresa, Lloguers Vacacionals, s.l., és una empresa jove, de recent creació, formada per persones amb ganes i il · lusió, que acumula una llarga experiència a nivell de gestió d’apartaments turístics, habitatges d’ús vacacional, organització i coordinació d´activitats vacacionals, compra venda d´immobles, o qualsevol altre servei relacionat amb la propietat immobiliària. Fins i tot el simple manteniment de la seva propietat.

A nosaltres, ens cal sentir la satisfacció del client que ha apostat per la nostra proposta, i decideix invertir el seu temps amb els seus èssers estimats en una dels nostres allotjaments. Per aconseguir-ho oferim, amb total transparència, tota la informació necessària a la nostra pàgina web.

Allotjaments al Delta de l’Ebre.

Per aclarir qualsevol dubte que pogués sorgir durant el procés de reserva online, estem a la seva disposició, en el nostre telèfon d´atenció al client (+34 620 064 907 ).

I si important és el procés en què escollim l´habitatge on gaudir de les nostres vacances amb els nostres éssers estimats, no ho és menys dissenyar conjuntament amb Vostès, de manera personalitzada, aquelles activitats o visites que desitgin realitzar durant la seva estada. Per això, estarem encantats de posar la nostra experiència i coneixement al seu servei

[/spb_text_block] [spb_video title=”Coneixeu la nostra diversitat?” link=”https://youtu.be/pdsNd4OwLDg” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]