[spb_video link=”https://youtu.be/TYXnc0VUH5w” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]

Lloguer de barques a Sant Carles de la Ràpita

Disfruti d’una experiència excitant i segura.

Navegar pel mar sempre ha estat una experiència diferent i única. Especialment per a aquells que ens movem en “terra ferma”. El respecte per un mitjà tan gran i poderós com és el mar, provoca cert recel a l’hora de gaudir d’una experiència tan singular com aquesta.

I més tenint en compte que, de ben segur la majoria de nosaltres, no tenim cap formació ni titulació que ens autoritzi a usar una barca a motor.

El nostre proveïdor, amb molts anys d’experiència en aquest sector, disposa d’embarcacions, en les quals no és obligat disposar de cap titulació acadèmica per a poder fer-ne ús.

També s’ha de tenir en compte l’entorn en el qual s’ha de desenvolupar aquesta activitat. La Badia dels Alfacs, és un entorn protegit on les corrents marines, i les tempestes, són fàcilment previsibles, especialment per als especialistes en la matèria.

Gaudir del mar, en una barca de potència reduïda, i d’una eslora(llargada) que ens faci fàcil disfrutar en família d’unes sensacions úniques en el nostre recorregut fins l’altra punta de la badia, i gaudir de la niomenada Platja del Trabucador.

No us ho penseu més, i animeu-vos. No us en penedireu!

 

 

 

 

[/spb_text_block]

%d bloggers like this: