Mel Muria. Centre d’Interpretació Apícola

[spb_video title=”Naturalessa i tradició al nostre abast” link=”https://youtu.be/cJ_xZ6_DUs4″ full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_single_image image=”1295″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block title=”Muria, Centro de Interpretación Apícola en el Perelló.” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Centre d’Interpretació Apícola Muria, al Perelló

Una experiència necessària( i recomanable) per als nostres fills

Tots els pares estarem d’acord que la infància és un moment crucial en el qual es forja la personalitat, els bons hàbits, i els costums en els nostres fills. L’activitat que us presentem és una activitat diferent i especial.

Us proposem una immersió en el fascinant món de l’apicultura de mans de la cinquena generació d’una família d’especialistes. La familia Muria, apicultors des del 1810.

Les instal·lacions, especialment preparades per a la divulgació dels valors i propietats dels productes derivats de la mel, ens ensenyarà de la importància de les abelles en el món actual.

No us voldreu perdre la cara dels vostres fills (i la vostra pròpia) quan us poseu els vestits d’apicultors, i manipuleu, amb total seguretat, les bresques d’abelles a les instal·lacions exteriors de Mel Muria, especialment habilitades per a aquests afers.

Confieu en la nostra recomanació, i doneu-li una oportunitat a la natura (i al “savoir faire” de Rafel Muria i el seu equip)

 

 

 

 

[/spb_text_block]