Les platges del Delta de l’Ebre

[spb_video title=”Els allotjaments que us oferim” link=”https://youtu.be/H8Q003oExAg” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Platges idíl·liques…” link=”https://youtu.be/_lJwwuOa7Ts” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Disfruti de les platges del Delta de l’Ebre

El Delta de l’Ebre és un veritable paradís per als enamorats de les platges. Tenim platges de tots els tipus imaginables: urbanes, salvatges, de dunes, solitàries, populars, amb miratges, de sorra fina, amb roques, etc …

Tot un ventall de possibilitats, que permet triar exactament quin ha de ser l’entorn on volem passar les nostres vacances.

Són especialment conegudes les cuidades platges urbanes de l’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita. I són també espectaculars la platja de la Marquesa i la Platja del Trabucador, a les Badies del Fangar, i dels Alfacs, respectivament.

La platja de Riumar, amb les seves muntanyes de sorra, ens ofereix cada dia un paisatge diferent del Delta, i no deixa indiferent als nostres visitants.

Conegui el nostre entorn instal·lat en els nostres apartaments de lloguer vacacional al Delta de l’Ebre.

Comprobi aqui els nostres preus i disponibilitat.

Encara no s’ha decidit a visitar-nos?

[/spb_text_block]