Què fer al Delta de l’Ebre en 2 dies?

[spb_text_block title=”Reserva de la Biosfera” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Què veure al Delta de l’Ebre en dos dies?

La pregunta és força recurrent. A vegades no disposem de prou temps lliure per a dedicar a les destinacions que visitem. El Delta de l’Ebre, és una zona molt extensa, on conviuen persones, fauna, i flora en un entorn singular. També s’hi desenvolupen activitats econòmiques com la agricultura i la pesca.

Us advertim que la nostra intenció amb aquest article, és seduïr-vos fins al punt que us vegeu obligats a tornar, i dedicar una mica més de temps al nostre territori. O, qui sap, si us enverinem de per vida, i us convertiu en uns asidus visitants.

D’entrada us recomanem escollir entre una de les dues meitats del Delta. Així ens estalviarem esgotar el nostre temps sentats al cotxe, en lloc d’aprofitar-lo en alguna de les activitats que us presentarem.

Si decidiu començar la vostra visita al Delta de l’Ebre per la meitat sud (on estem ubicats nosaltres), no podeu deixar de vistar la Badia dels Alfacs en barca. Una passejada com aquesta, que culminarà amb una degustació de ostrons i musclos del Delta, al vell mig de la Badia, us deixarà amb ganes de més…

Molt per conèixer…

El Delta de l’Ebre  és un dels productors d’arrós més grans del sud d’Europa, i és obligat tastar-lo en algun dels nombrosos restaurants que us suggerirem.

La tarda es pot plenar en la visita a les instal.lacions de Món Natura, des d’on podreu observar la nombrosa població de flamencs rosa, i prendre el bany en una platja tan espectacular com única com la platja del Trabucador. Un bany refrescant mentre veieu com els aficionats als esports com ara el kitesurf i el paddle surf practiquen el seu esport en un espai reservat per a ells.

Tornar als nostres apartaments de lloguer a Sant Carles, requereix dedicar una estona a les nostres piscines per refrescar-nos de nou, abans de la dutxa preceptiva i canviar-nos per anar a sopar.

No tenim dos clients iguals, pel que us recomanem que us poseu en mans dels nostres especialistes en el moment de la vostra arribada als nostres apartaments. Us dissenyaran una estada a mida que farà, segur, que torneu a buscar més experiències increibles.

No trigueu, us esperem!

 

 

 

[/spb_text_block] [spb_video title=”Una presentació feta amb el cor…” link=”https://youtu.be/DLGW9xyVCZw” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Un dels ebrencs més coneguts…” link=”https://youtu.be/ik6UkNB3rrc” full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”last”]