Restaurant Les Delícies d’Albert Guzmán

[spb_single_image image=»2205″ image_size=»full» frame=»noframe» intro_animation=»none» full_width=»no» lightbox=»yes» link_target=»_self» width=»1/4″ el_position=»first»] [codesnippet pb_margin_bottom=»yes» width=»3/4″ el_position=»last»]

http://canalte.xiptv.cat/embed/262553?width=778&iframe_width=800&share=&height=438&iframe_height=484

[/codesnippet] [spb_text_block title=»Un plaer pels sentits» pb_margin_bottom=»no» pb_border_bottom=»no» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Restaurant Les Delícies, d’Albert Guzmán, a la Platja de les Delícies.

Un restaurant familiar davant del Mar

Aquesta és la nostra proposta per als vostres dinars (o sopars) durant la vostra estada als nostres apartaments de lloguer. A només 200 metres de distància, i just davant del mar a la platja de les Delícies, trobareu aquest petit tresor gastronòmic.

Aquest restaurant familiar, dirigit per l’Albert Guzmán, ofereix una infinitat de receptes tradicionals, elaborades amb els millors ingredients que el nostre territori ens ofereix, com ara: marisc de la Llotja de Sant Carles,  seleccionat i comprat directament per l’Albert Guzmán, verdures de l’horta del Delta, arrossos del territori, i vins de proximitat.

Cuina «slow food»amb els millors ingredients de Sant Carles

La seva proximitat als nostres apartaments, i la facilitat per accedir a les seves instal·lacions mitjançant passos elevats i adaptats per a fins i tot arribar amb bicicleta, o amb cotxets de nadons, faran innecessari l’ús del vehicle a motor.

Us suggerim que ho proveu durant la vostra estada a Sant Carles, i que el vostre cuiner/a habitual gaudeixi també d’unes merescudes vacances.

 

 

[/spb_text_block]