[spb_video title=”Setmana Santa. Processó a Tortosa” link=”https://youtu.be/KJVpRGXnGPM” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Vine i descobreix el Delta de l’Ebre” link=”https://youtu.be/QpI-zbyb98Q” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Setmana Santa al Delta de l’Ebre

Descubreix noves i tradicionals experiències.

El període de Setmana Santa és la primera oportunitat que ens dóna el calendari per a fer una sortida familiar més enllà dels caps de setmana. Per als pares, és difícil combinar les obligacions de feina amb les vacances dels nostres fills.

Us suggerim una sortida de proximitat al Delta de l’Ebre: Si el bon temps ens acompanya, ens farà falta el banyador, i la tovallola. Ens banyarem al mar (els més valents), i a la piscina els demés (si l’aigua no està massa freda encara). En el cas que encara no ens apreti la calor, el Delta ens ofereix múltiples oportunitats de gaudir en familia de l’estada. Des de excursions en bicicleta, de nivell fàcil, fins a activitats d’observació de les aus, fins a caminades per les platges del Delta. També podeu disfrutar de les visites amb vaixell per la Badia, i les visites a les muscleres.

Per als més religiosos i amants de les tradicions ancestrals, us recomanem combinar les activitats anteriors amb la visita a les diferents processons que es fan a la veïna ciutat de Tortosa. La Processó de la Passió, la Processó de Rams. Enbolcallades per un entorn patrimonial escultural. Gaudireu de la nova “vista” de la Catedral de Tortosa des de el Riu EBre, i del seu casc antic. També podeu visitar el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa, on s’exposen de forma permanent els onze passos de les diferents cofradies de la Ciutat. I també visitar els Reials Col·legis, joia del Renaixement a Catalunya.

La combinació d’ambdues propostes farà que aprofiteu al màxim la vostra estada a les Terres de l’Ebre, i us quedeu amb ganes de tornar.

Us oferim els nostres apartaments de lloguer vacacional al Delta de l’Ebre. Farem que us trobeu millor que a casa, encara que després tenim problemes per a que ens torneu les claus…

Comprobeu preus i disponibilitats en aquest enllaç.

Us esperem!

[/spb_text_block]

%d bloggers like this: