[spb_video title=”Platges i litoral del Delta de l’Ebre” link=”https://youtu.be/MTwclbhqLy4″ full_width=”no” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video title=”Allotji’s als nostres apartaments de vacances” link=”https://youtu.be/O-Lh0iaNTbg” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

Platges Delta de l’Ebre

Durant mesos hem estat esperant aquest moment. L’arribada del bon temps per poder gaudir d’unes merescudes vacances en família. Ens ve de gust estirar-nos a la sorra, mentre ens bronzegem, i nedem al mar, en companyia de la nostra família. Ara bé, tenint en compte la longitud del litoral disponible, només ens queda la difícil tasca d’escollir el lloc on gaudir LES NOSTRES merescudes vacances a la platja.

Us recomanem que visiteu el Delta de l’Ebre. Zona molt poc massificada, en la qual disposareu d’un ventall de platges per escollir úniques i molt variades. Així, amb aquest canvi freqüent d’escenari que us proposem, les vostres vacances a la platja seran més amenes i divertides.

Us oferim, d’entrada, les cuidades platges urbanes de la població de Sant Carles de la Ràpita. Pintoresca població d’aprox. 15.000 habitants, que, lògicament, puja una mica a l’estiu, però en uns límits molt acceptables. Envoltades del Passeig Marítim, peatonal en gairebé tot el seu recorregut, permet gaudir de qualsevol de les nou cales que ens ofereix, sense que sigui necessari l’ús del vehicle, que deixarem estacionat a l’aparcament dels nostres apartaments de lloguer.

Als pares de nens inquiets i incansables, us recomanem les platges del Trabucador i Eucaliptus. Platges naturals, de diversos quilòmetres de longitud, i en els quals la presència humana és més aviat escassa, fins i tot en plena temporada. Uns espais que permetran als vostres fills gaudir de la perfecta comunió entre diversió, i naturalesa, quan vegin voletejar al seu costat a qualsevol de les 400 espècies d’aus que resideixen a l’ecosistema del Parc Natural del delta de l’Ebre.

Els més atrevits podran llogar una embarcació (encara sense titulació) per desplaçar-se a través de les tranquil·les aigües de la Badia dels Alfacs, al “Xiringuito de la platja”. Una singular instal·lació, accessible només mitjançant barca, o golondrina turística, en la qual gaudirem d’un dia exclusiu i increïble de platja. Hem de reservar taula en arribar, i gaudir fins que arribi l’hora en què la nostra paella estigui a punt de ser servida. Una migdiada després de dinar a la mateixa platja, i tornada al port, amb el somriure a la cara, i preguntant-nos perquè això de les vacances no és l’habitual, en lloc del treball diari …

De debò, com es nota que a nosaltres també ens cal desconnectar uns dies, i gaudir de les nostres platges …

! Ens veiem aviat, familia¡

[/spb_text_block]

%d bloggers like this: