Turisme sostenible al Delta de l’Ebre

[spb_text_block pb_margin_bottom=»yes» pb_border_bottom=»yes» width=»1/1″ el_position=»first last»]

Viatjar en família

Una cosa que hauria de ser fàcil, i, sobretot, habitual, es converteix en una experiència difícil de repetir al llarg de l’any. Aquí rau la importància d’escollir un lloc especial per gaudir d’unes vacances en família.

També som pares i mares, i coneixem les necessitats dels reis de la casa. També som uns enamorats de practicar activitats en família. Aquelles que després recordarem al llarg dels anys, quan creixin i es facin personetes de profit.

La combinació que podem oferir-los és diferent al model clàssic i tradicional. Oferim uns allotjaments còmodes i equipats. Amb piscines, pàdel, wifi, i a només 200 metres de la platja. Amb supermercats a 200 metres, i en una població de costa que no supera els 30.000 habitants en plena temporada. Una població de mesura humana.

Res a veure amb les aglomeracions d’altres poblacions per tots conegudes.

I a només un parell de quilòmetres del nostre allotjament, una extensa zona de més de 300 km2. El Parc Natural del Delta de l’Ebre, en el que podran gaudir d’increïbles paratges, activitats de tot tipus, i de la natura que ens envolta.

El Delta de l’Ebre, recentment nomenat Reserva de la Biosfera, té molt a oferir-los.

A nosaltres ens encantarà que bussegin a la nostra web i valorin la nostra proposta.

Poden comprovar la disponibilitat i preus dels nostres allotjaments a aquest enllaç.

Ens encantarà que ens visitin!

[/spb_text_block] [spb_video title=»Disfruti en familia del nostre territori» link=»https://youtu.be/9lDyqGlEg7o» full_width=»yes» width=»1/2″ el_position=»first»] [spb_video title=»Allotji’s en aquests apartaments familiars» link=»https://youtu.be/i8DQyEMUwPg» full_width=»yes» width=»1/2″ el_position=»last»]