[spb_text_block pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Conèixer les Terres de l’Ebre.

Reserva de la Biosfera

En aquest increïble vídeo de “les Terres de l’Ebre”, coneixerem el litoral, i les muntanyes de l’interior, sempre vertebrades per l’omnipresent riu Ebre.
Destinació ideal per als amants de la natura, per a amants de la platja, i per a aquells que volen descobrir llocs singulars com el Delta de l’Ebre, la zona humida més gran de Catalunya i de les més importants de la regió mediterrània.
Podreu sortir en bicicleta per la Via Verda i banyar-se en les piscines naturals que s’amaguen pels barrancs de l’interior.
Territori idoni per als amants del turisme cultural, que desitjaran perdre entre la història mentre es visita i coneix el riquíssim patrimoni arquitectònic i cultural.
Els amants de la gastronomia, tenen a les Terres de l’Ebre la gran rebost natural de Catalunya i de gran part d’Europa. Bon vi, oli, arròs, peix, marisc, horta, i els típics productes locals.

Us oferim els nostres apartaments de lloguer vacacional a Sant Carles de la Ràpita. El millor lloc per a sentir-se com a casa. Comproveu aqui els preus i disponibilitat.
Visiteu-nos i desitjareu compartir la vostra experiència a les Terres de l’Ebre.

[/spb_text_block] [spb_video title=”Allotjaments per a la seva visita” link=”https://youtu.be/H8Q003oExAg” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_video link=”https://youtu.be/9lDyqGlEg7o” full_width=”yes” width=”1/2″ el_position=”last”]

%d bloggers like this: